Qualsevol establiment es pot beneficiar d'un reclam tan atractiu com un tren, especialment:
- Restaurants
- Hotels rurals
- Càmpings
- Mini golf, etc.

 

  El modelisme ferroviari es un mon fascinant tant pels petits com pels grans.

  Per un establiment de servei al públic, la màgia que desprenen els ferrocarrils en miniatura es un atractiu mes de la seva oferta i un referent que els mes petits sempre recordaran amb il·lusió.

   L'escala "G" (1:22,5) està especialment pensada per a jardins, els trens de la casa alemanya LGB, estan dissenyats per suportar les inclemències meteorológiques.

  Aquesta escala permet que la vegetació sigui real i combinar el circuit dels trens amb un jardí botànic d'arbres Bonsais i plantes ornamentals.

  Les possibilitats d'expansió passen per la col·locació de catenàries per les locomotores elèctriques, la construcció de ponts i viaductes amb molt de realisme, tunels, edificis, carreteres, etc.

  El segle passat es va caracteritzar per la velocitat, els progresos tècnics vàren aconseguir fer els trasllats molt més ràpids, aixó la va posar de moda i va passar a ser una de les primeres causes de mortalitat. Els trens miniatura transmeten uns valors contraposats, la velocitat no compta, els trens no son vehícles de curses.

  La seva contemplació es un eficaç relaxant.

 
     
 

Serveis que oferim:

-El suministre de tot el material necessari: trens, edificacions, carreteres i cotxes, ponts i túnels, arbres i vegetació (natural o artificial).
-Disseny de circuits per ordinador
-Construcció
-Automatismes
-Jardineria i feines de paleta
-Publicitat a internet